Montaco
Lokeren - Montaco page

Hoog, ver of zwaar? Montaco is uw specialist in verhuur van mobiele torenkranen (Spierings), kraanwagens, telescoopkranen, hoogwerkers

Moortelstraat 62
9160 Lokeren

09 219 97 28
     

Over ons bedrijf

Montaco is gespecialiseerd in de verhuur van mobiele torenkranen van Spierings, kraanwagens, telescoopkranen, hoogwerkers, spinnen en zelfrijders.

Onze mobiele torenkranen (Spierings) hebben een horizontaal bereik tot 60m, zijn hijsklaar in 30 min en hebben een snelle opbouwtijd. Door bediening vanuit de cabine boven of via afstandsbediening, geven ze een hoog rendement. Ze staan borg voor optimale communicatiemogelijkheden en hebben een gunstige hijstabel van 42m tot 5,5 ton. Montaco biedt u het grootste aanbod mobiele torenkranen en heeft de langste ervaring op de Belgische markt. Montaco verhuurt ook kraanwagens tot 135 T/m, geschikt voor combinatie van hijswerken en transport. Ze hebben een ruime laadvoer & uitschuifbare semi-diepladers voor uitzonderlijk transport, een zeer compacte afstempeling en zijn uitgerust met een winch, afstandsbediening & hydraulische jib om zeer nauwkeurig te werken, geschikt voor machineverhuis.

Wij verhuren ook telescoopkranen, hoogwerkers tot 103 m, spinnen tot 50 m en zelfrijders. Onze ervaren en goed opgeleide machinisten garanderen u een uitstekende service, 24uur op 24 en 7 op 7. Ook bieden wij rijplaten en schotten aan. Wij zijn VCA-gecertificeerd en hebben 6 depots in België, zowel Nederlandstalige als Franstalige met een eigen veiligheidscontrole op werf. Indien u wenst, kan u gratis een werf bezoeken.

Hebt u een kraan nodig voor hoog, ver of zwaar, Montaco staat steeds voor u klaar. Bel of mail ons voor een vrijblijvende prijsofferte. Wij helpen u graag verder.

Keywords

Beringen, Boignée, Brussel, dienst signalisatie, dienst vergunningen, Grâce-Hollogne, hoog, hoogwerkers tot 101m, kraanwagens, Lokeren, machineverhuis, mobiele torenkranen, Montaco, montagekranen, Pulle, Spierings, spinnen tot 50m, telescoopkranen, torenkranen, transport, VCA**, veiligheidscontrole, ver, verhuur, Vilvoorde, zelfrijders, zwaar
 Bereken route